18-04-2024   

Adresa:
Str. Ana Ipatescu nr.59,
Ploiesti, cod 100337

Telefon:
Centrala: (0244) 523.904
(0244) 523.905
(0244) 523.906
(0244) 523.907
(0244) 523.845

Fax:
  (0244) 596.272
SECRETARIAT:
TELEFON: (0244)523.904 int 120
FAX:        (0244)596.272
E-MAIL: spitalschuller@yahoo.com
 


 

Telefon urgenta:
  112


Telefon Verde CNAS:
  0800 800 988


Telefon Verde #COVID-2019:
  0800 800 358

E-Mail:
Trimite Mesaj spitalschuller@yahoo.com

Conducere Unitate:
Manager
Iordanescu Maria Mihaela
    


Politica de Confidentialitate - Termeni si Conditii

NOTA DE INFORMARE privind protectia datelor cu caracter personal

Politica de Confidențialitate Termeni și Condiții


Politica de Confidențialitate Termeni și Condiții


1. Introducere
Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a website-ului www.spitalulmunicipalploiesti.ro, denumit în continuare site, de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați, de facto, termenii de utilizare descriși în continuare. În cazul în care nu sunteți de acord cu prezenta politica, vă rugăm să părăsiți acest website.

2. Neangajarea răspunderii
Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților și serviciilor Spitalului Municipal Ploiesti.
Spitalul Municipal Ploiesti nu va acorda nici o garanție referitoare la:
a) evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
b) neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
Astfel Spitalul Municipal Ploiesti nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea website-ului său.

3. Marca și dreptul de autor
Dreptul de autor pentru toate informațiile existente pe acest site este deținut de Spitalul Municipal Ploiesti. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat, fără acordul expres exprimat de către Spitalul Municipal Ploiesti ori de titularul acestui drept.
Toate drepturile sunt rezervate Spitalului Municipal Ploiesti.
Este strict interzisă folosirea acestui site în scopul distrugerii sau alterării lui, a conținutului sau a securității acestuia ori pentru discreditarea sau hărțuirea Spitalului Municipal Ploiesti sau a afiliațiilor săi.
Spitalul Municipal Ploiesti va aplica toate măsurile de securitate tehnică și organizatorică pentru protejarea datelor asupra cărora deține controlul împotriva oricărei situații de manipulare accidentală sau intenționată, pierdere, distrugere sau împotriva accesului unei persoane neautorizate.

4. Obiectivul conținutului website-ului
Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite date si informații actualizate și exacte. Spitalul Municipal Ploiesti nu poate garanta însă, că prezentele pagini nu conțin erori și asigură că depune toate diligentele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

5. Confidențialitate
Protecția informațiilor în cursul prelucrării datelor dumneavoastră personale este o preocupare majoră a Spitalului Municipal Ploiesti, de aceea toate datele colectate în cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt prelucrate conform prevederilor legale valabile în statul în care este întreținut acest site, respectiv România.
Spitalul Municipal Ploiesti se angajează să nu dezvăluie nici o informație cu privire la vizitele dumneavoastră pe acest site, exceptând situațiile legale. Protecția informațiilor în cursul prelucrării datelor dumneavoastră personale este o preocupare majoră a Spitalului Municipal Ploiesti, de aceea toate datele colectate în cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt prelucrate conform prevederilor legale valabile în statul în care este întreținut acest site, respectiv România.

6. Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal
Când vizitați site-ul web al Spitalului Municipal Ploiesti, serverul de web înregistrează automat numele furnizorului dumneavoastră de servicii internet și site-ul web de pe care ne vizitați. Alte date personale vor fi memorate numai dacă sunt oferite voluntar de dumneavoastră, de exemplu, în contextul unei programări.
Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numar de telefon, adresă de e-mail), modul în care sunt utilizate sau intentionează să fie utilizate serviciile Spitalului Municipal Ploiesti.

7.Utilizarea și dezvăluirea datelor personale și specificarea scopului
Datele dumneavoastră vor fi tratate în conformitate cu legislația actuală privind Protecția Datelor cu Caracter Personal (Regulamentul Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene nr. 679/2016 - GDPR) și vor fi utilizate de către Spitalul Municipal Ploiesti în următoarele scopuri:
– în scopul prelucrării solicitării dumneavoastră. Spitalul Municipal Ploiesti se obligă să nu facă publice datele cu caracter personal transmise de către dumneavoastră prin intermediul site-ului și să nu le dezvăluie câtre terțe părți.

8. Securitatea datelor
Acest site adoptă toate măsurile de securitate pentru a proteja informațiile personale ale utilizatorilor noștri. Toate informațiile despre utilizatori, nu doar cele sensibile menționate mai sus, nu vor face obiectul niciunei alte activități, în afara celor mentionate mai sus.

9. Informații pentru utilizatori (vizitatori)
Ca utilizator (vizitator) aveți responsabilitatea să furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, așa cum este cerut de formularul de satisfactie al pacientului, atunci când este cazul.
În caz de nerespectare a acestei condiții, Spitalul Municipal Ploiesti se va disocia de autorul acesteia, va șterge informațiile respective și va acționa pe cale legală.

10. Informațiile oferite prin intermediul website-ului
Orice persoană care vizitează site-ul www.spitalulmunicipalploiesti.ro și care îi oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele:
• prelucrarea acestor date și informații personale de către Spitalul Municipal Ploiesti în vederea efectuării de studii de piață;
• soluționarea de către Spitalul Municipal Ploiesti a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate se vor transmite la adresele : schullerpl@yahoo.com sau spitalschuller@yahoo.com;
• alte activități intreprinse de Spitalul Municipal Ploiesti și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.
Spitalul Municipal Ploiesti va păstra confidențialitatea acestor informații.

11. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor
Tuturor persoanelor care transmit către site-ul www.spitalulmunicipalploiesti.ro datele lor personale le sunt garantate drepturile în conformitate cu GDPR, urmând a fi informați prin anunțul facut public de către Spitalul Municipal Ploiesti prin acest sistem asupra drepturilor lor:
• dreptul de a vă adresa justiției
• dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc și de a solicita stergerea datelor personale ale solicitantului*.
* orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, de poliție, justiție, securitate socială). Prin urmare, această mențiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu.
* orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

12. Modificări ale politicii de confidențialitate
Modificări ale prezentei politici de confidențialitate ce vor apărea pe parcurs vor fi publicate pe această pagină web fără a vă informa anterior.
Spitalul Municipal Ploiesti își rezervă dreptul de a revizui și aduce la zi aceste reguli în orice moment, după o anunțare prealabilă a utilizatorilor.
Program vizite

CENTRU TESTARE COVID-19 - ACTIVITATE SUSPENDATA

SECTIE COVID - ACTIVITATE SUSPENDATA

Declaratie privind asumarea unei agende de integritate organizationala

Lista-medicamente-DCI

COMUNICAT

CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI DESPRE NOUL CORONAVIRUS (COVID-19)

Conduita Obligatorie

Certificat ISO

Certificat Acreditare

Breviar medical
Recomandari pentru un stil de viata sanatos
Ghid medical Online
Medic Hub
Consultatii Online
Alimentatie sanatoasa

• Lista Medici de
     Familie Prahova

• Casa Nationala de
     Asigurari de Sanatate

• Casa de Asigurari de
     Sanatate Prahova

• Directia de Sanatate
     Publica Prahova

• Colegiul Medicilor din
     Romania

• Scoala Nationala de
     Sanatate Publica si
     Management Sanitar

• Ministerul Sanatatii
• Centrul National de
     perfectionare in
     Domeniul Sanitar

• Sistemul de plata pe caz
     rezolvat (DRG)

• Portal dedicat
     Managerilor din Sistemul
     Medical

• Site dedicat informarii
     medicilor

• Ordinul Asistentilor
• Catalog Medicamente
• Uniunea Europeana
• Guvernul Romaniei
• Parlamentul Romaniei -
     Senat

• Parlamentul Romaniei -
     Camera Deputatilor

• Presedintia
• Monitorul Oficial


Copyright © 2014-2022 Spitalul Municipal Ploiesti